BRAVARIJA

BRAVARIJA

U našim proizvodnim pogonima u stanju smo da izradimo i isporučimo sve što je od čelika, kao što su:  čelične ograde i kapije, čelične konstrukcije i  podkonstrukcije, ograde i rukohvati, čelična stepeništa, nadstrešnice … i dr.


Glavna delatnost naša firme jeste projektovanje i izgradnja građevinskih objekata, ali dugi niz godina mi vršimo usluge izrade elemenata širokog spektra od kovanog gvožđa i čelika – ograde, kapije, rešetke na prozorima, itd. Ugradnju naših proizvoda vršimo direktno na adresu kupca. Dokazali smo se kao dobro organizovan tim, u celokupnom lancu proizvodnje metalnih ograda i konstrukcija.

Naša firma, od najkvilitetnijih materijala, izrađuje sve tipove metalnih konstrukcija za objekte različitih tipova i uz to, koristimo najsavremeniju opremu i pratimo najsvremenije trendove iz ove oblasti.

Upotreba nerđajućeg čelika u savremenoj arhitekturi jeste oduvek bio znak dobrog ukusa. Ograde od nerđajućeg čelika dopunjene sa različitim vrstama dekorativnih elemenata se savršeno uklapaju u “high-tech” stil, a izgledaju odlično i u “minimalističkom” i “klasčnom stilu”. Ne zaboraviete praktičnu prednost ograde od inoks kod stepeništa – one su veoma jake i izdržljive.


Postavljanjem ograde od nerđajućeg čelika, vi ćete ne samo uštedeti svoj novac za vaš dom ili poslovni prostor, već će on dobiti i puno na lepoti i izgledaće maoderan i savremen.


Naša firma MEGAPLUS-ST je spremna da vam ponudi bilo kakve tipove ograde od nerđajućeg čelika, što će vam osigurati pouzdanost, kao i dug radni vek.
Kontaktirajte nas i za kratko vreme, dobićete našu ponudu za ograde stepeništa od nerđajućeg čelika za bilo koj prostor i za bilo koji prostorni stil.


Budite kreativni! Ograde od nerđajućeg čelika stepeništa, napravljene na pojedinačnim projektima biće prelep ukrasni element u svakom  enterijeru!


Ukoliko su vam potrebne ograde od nerđajućeg čelika za stambene zgrade ili privredne organizacije, pozovite nas – vašim željama će se pozabaviti iskusni menadžeri u ovoj oblasti sa najvišim znanjem.

Naša firma proizvodi i metalne konstrukcije za tende i nadstrešnice različite namene i konstrukcije. One deluju lepo i odlično zadovoljavaju svoju primarnu funkciju koja je zaštita od svih oblika padavina.